VRMKR Wat we doen Blog

Wat we doen

ANALYSE & STRATEGIE

Hoe goed ken jij je eigen bedrijf echt?

Komt het beeld dat je hebt overeen met dat van je klanten? En ken je überhaupt je klanten en hun motivatie om bij jou te kopen? Deze vragen stellen wij aan zowel startende ondernemers als aan de beleidsbepalers van bedrijven die al jarenlang aan de weg timmeren.Een kort onderzoek kan verrassende resultaten opleveren.

 

 

Resultaten die je vertellen of je op de goede weg zit of dat je beter een afslag kunt nemen

Grote multinationals testen producten, brochures en reclameboodschappen op testpanels, analyseren reviews en vragen klanten continue om feedback. Dat doen ze niet zonder reden.

 

 

SWOT analyse

Team Vormekaar werkt niet voor multinationals maar kijkt graag bij haar opdrachtgevers in de keuken om een goed beeld te krijgen van de organisatie, werkwijze en klantenkring. We maken een korte SWOT analyse en definiëren je USP’s en je doelgroep. Twee termen die je meteen weer mag vergeten maar wel noodzakelijk zijn voor ons om je verder te helpen.

 

 

Op basis van de uitkomsten bepalen we samen met jou de te volgen strategie om je doelstellingen te realiseren. Dit doen we in de vorm van een overzichtelijk stappenplan, gericht op de gewenste resultaten.